Everon Lighting Technologies - logo_icon Everon Lighting Technologies - logo_name ProductenNieuwsFAQOver onsContact
Over ons
Everon - Innovation in illumination
Everon Lighting Technologies - Over ons Het verhaal

In 2008, na zijn hogere studies Chemie, stapte Ruben Eevers binnen in de wondere wereld van verlichting en elektronische componenten. Hij coŲrdineerde jarenlang de aankoop en verkoop van hoogtechnologische lichtbronnen. Hij onderhield uitstekende contacten met zijn klanten (i.e. verlichtingswinkels en elektrotechnische groothandels) en ontdekte een groeiende nood aan een andere aanpak; een personificatie van kwalitatieve producten, op maat van de individuele klant.

Met een grote dosis moed, passie, ervaring en een startkapitaal(tje) op zak, heeft hij zijn hart gevolgd en zijn eigen firma opgericht. Op 1 juli 2013 was de firma Everon Lighting Technologies een feit. Ruben startte met het aanbieden van kwalitatieve ledproducten, zowel voor eender wie nood heeft aan ledverlichting van hoge kwaliteit als voor wie op een meer professionele manier met lichtarchitectuur bezig is.

De naam

Dat Everon een jong bedrijf is, gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van ecologische ledverlichting, weet u ondertussen al. Maar van waar komt nu eigenlijk die naam, Everon? Wel, onze bedrijfsnaam is een combinatie van de achternamen van zaakvoerder Ruben en diens vrouw. Voeg 'Eevers' en 'Veronesi' samen, en je krijgt 'Everon'.

Daarnaast staat de bedrijfsnaam symbool voor de kwalitatieve verlichting die ever on, altijd aan, mag zijn. Ze is immers uiterst duurzaam ťn zeer laag in verbruik.

Het logo

Het logo van Everon is een groene koru. De koru is een Maori-symbool uit Nieuw-Zeeland dat een zilvervaren in de knop uitbeeldt. Het symboliseert ontwikkeling, vooruitgang, kracht en nieuw leven, maar duidt tegelijkertijd ook op rust en het terugkeren naar de essentie.

Waar de koru voor staat, daar staat ook Everon voor. Bij Everon denken we immers aan de toekomst. We willen zowel de meest innovatieve verlichtingsoplossingen aanbieden, als meewerken aan natuurbehoud. Dit doen we door onze energie letterlijk en figuurlijk in ledproducten te steken. Leds zijn immers de meest geavanceerde, energie-efficiŽnte en milieuvriendelijke verlichting.
Team
Wij helpen u graag
Everon Lighting Technologies - Ruben Eevers
Ruben Eevers
General Manager
+32 477 87 55 47
Everon Lighting Technologies - Elisa Veronesi
Elisa Veronesi
Juridische dienst / HR
+32 473 60 18 04
Everon Lighting Technologies - Ylian Sobota
Ylian Sobota
Operations Manager / Support
+32 487 29 68 70
Everon Lighting Technologies - Lien Smeyers
Lien Smeyers
Lighting architect
+32 483 34 88 92
Everon Lighting Technologies - Sigi Vanelderen
Sigi Vanelderen
Accountmanager BelgiŽ
+32 483 03 70 90
Everon Lighting Technologies - Gergana Mineva
Gergana Mineva
Backoffice
+32 11 720 732
Everon Lighting Technologies - Ruben Jespers
Ruben Jespers
Logistics Manager
+32 484 86 00 76
Everon Lighting Technologies - Moby
Moby
Chief Security Officer
Everon Lighting Technologies - facebookEveron Lighting Technologies - facebook
Everon Lighting Technologies - instagramEveron Lighting Technologies - instagram
Everon Lighting Technologies - pinterestEveron Lighting Technologies - pinterest
Everon Lighting Technologies - linkedinEveron Lighting Technologies - linkedin
Creative WebVision © 2019